dimecres, 8 d’abril del 2009

Cartell de la col·laboració amb Xarxantoni


El proper 25 d'abril es celebrarà el VI mercat d'intercanvi al Barri de Sant Antoni, de 10:30 a 14:30, a l'Av. Mistral entre Calàbria i Viladomat. Hi serem presents nosaltres també, amb les 3 branques del projecte "Millor que nou".

Hi haurà material per conèixer on són els reparadors i les botigues de segona mà del districte de l'Eixample, un taller de reparació de bicis impartit per Biciclot i un mercat d'intercanvi específic pels infants.

Ens veiem!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola, no puedo entrar a la web de MILLOR QUE NOU!!

Quiero información sobre las opciones de reutilización de aparatos eléctricos y electrónicos.

Gracias!

Millor que nou! ha dit...

Hola,

para conocer sitios donde poder alargar la vida de tus aparatos, ya sea con la reparación, la compra-venta de segunda mano o el intercambio, puedes descargarte los trípticos con la información de los comercios afines desde la web www.millorquenou.cat (en el blog tienes el link, que en principio funciona) o estar al corriente de los mercados de intercambio en este mismo blog.

Si no puedes entrar a la web llamanos al 93 506 95 66 y te ayudaremos.

Muchas gracias.

Miquel Ribot ha dit...

Us volíem informa de la 2a Fira d´Intercanvi que realitzarem al poble de Guimerà comarca de l´Urgell (Lleida), que es celebrarà el proper 10 de Maig a les 10 del mati. Si voleu més informació o fer reserva de taula(gratuïta) podeu visitar l ´adreça http://www.guimera.info/firaintercanvi.
El primer any van participar una trentena de persones que segons la seva opinió ens van demanar que es tornes a repetir ja que ne van quedar molt satisfets.
Moltes gracies.

Agenda